اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

بهادری جهرمی: آئین‌نامه واردات خودروهای حمل‌و نقل عمومی تصویب شد

سخنگوی دولت گفت: امروز یکی از دستورات جلسه؛ تنظیم آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از ۵ سال بود که قرار شد با راهبر وزارت صمت و وزارت راه این خودروهای حمل و نقل عمومی را وارد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 16
کد خبر: ۱۹۹۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بهادری جهرمی سخنگی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به رونمایی از خودروهای برقی در حیاط هیئت دولت، گفت: وزارت صمت طرحی را با مشارکت شهرداری در دستورکار دارند که به کاهش آلایندگی‌ها در کلان‌شهرها کمک می‌کند؛ مرحله اول این طرح اجرا شده است تا حمل و نقل‌های عمومی به سمت خودرهای برقی برود و برنامه زمان‌بندی میان‌مدت و کوتاه مدت نیز برای آن طراحی شده است.

 

وی افزود: وزیر امور خارجه و برخی معاونان از جمله معاون اقتصادی در این جلسه دولت حضور داشتند و گزارشی از پیشرفت فعالیت اقتصادی با دیگر کشورها ارائه شد و تصمیمات و هماهنگی‌ها و توافقاتی که در سفرهای رئیس‌جمهور بود، گزارش پیشرفت‌شان ارائه شد و این گزارش قرار است به صورت فصلی در جلسه هیئت دولت ارائه شود؛ همچنین معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور متولی نظارت بر پیشرفت کارها در این حوزه شدند.

 

بهادری خاطرنشان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه امروز گزارشی ارائه داد و قرار شد برخی اختیارات وزرا و رئیس‌جمهور به استاندارها تفویض شود.

 

سخنگوی دولت با بیان اینکه امروز یکی از دستورات جلسه تنظیم آئین‌نامه واردات خودروهای کارکرده با عمر کمتر از 5 سال بود افزود: با راهبری وزارت صمت و وزارت راه این خودروهای حمل و نقل عمومی را وارد خواهیم کرد و آئین‌نامه خودروهای سواری نیز در دست بررسی است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار